HANDELSBETINGELSER

Når du handler hos os kan du være sikker på at få klar besked inden ordreafgivelsen. Vi forholder os til leveringstider, fragt og andre forhold der kan sikre en god dialog og sikker handel hos os. Når en vare er forsinket forsøger vi at give besked så hurtigt som muligt med det samme, dog kan der ikke ydes kompensation, hvis forsinkelsen skyldes 3. part - i de fleste tilfælde fragtselskabet.!

Bestilling:
Send en mail til info@byox.dk eller ring på vores tlf. 64 66 63 00, i kan ordre telefonisk, eller vi kan sende en mail til Jer omkring det ønskede, i bekræfter herefter ordren efter gennemsyn af tilsendte mail.

Priser:
Ved bestilling via mail/tlf. beregner bordpladerne.com de totale omkostninger inkl. fragt. Disse oplyses inden køb pr. mail og godkendes af Jer som kunde inden faktura fremsendes til betaling pr.mail med det samme. Alle vores priser er eks. moms/fragt hvis andet ikke er aftalt.

Kontrakt kunder eller anden aftale omkring samhandel: Aftaler følger normale handelsbetingelser, opnås der kontante rabatter iflg. anden rabataftale i forhold samlet køb, kan aftale omkring samhandel opsiges med et års varsel, således aftalen omkring denne samhandel ophører følgende kalenderår ud fra den angivne opsigelsesdato, året forinden. Foreligger der ingen aftale omkring samhandel, ligger aftalen omkring handlen i selve ordreafgivelsen fra Jer som kunde og bekræftelsen som afgives er 100% bindende ud fra denne, samt ud fra vores handelsbetingelser.

Betaling:
Alle leverancer sker mod kontant betaling. Betaling kan ske via bankoverførsel til på det anførte konto nr. på web-shoppen under kontakt.

Er der lavet andre aftaler så som via offentlige institutioner, tilsendes en bekræftelse via mail og EAN, virk.dk, som bekræftes af Jer som køber, når den endelige betaling har fundet sted, bliver varerne afsendt ab lager eller produktion som følge af aftalen.

Reklamationsret:
Bordpladerne.com yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse, samt at der skal gøres opmærksom på denne ved modtagelsen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Bordpladerne.com med det samme. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Bordpladerne.com returnerings omkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering: Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: info@byox.dk

Varereturnering/ombytning af fejlvarer foregår til den udleverede adresse af kundeservice - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. refusion kan ikke ske, hvis der er handlet i form af rabataftaler eller aftalte kontantrabatter i form af specialleveringer eller andre social, færdigproducerede varer som er produceret efter egne tegninger og eller ordre godkendelse. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform

Levering: bordpladerne.com sørger for levering med Post Danmark/ Danske Fragtmænd/DSV/Sand Freight og Freja (med mindre andet angives) til modtager.

Rettidig levering forudsætter dog at Fragtselskabet overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtselskabet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Såfremt vi har fået oplyst forkert leverings adresse fra jer eller I ikke er at træffe på leveringstidspunktet, ser vi os desværre nødsaget til at videre fakturere omkostningerne i forbindelse med 2. udkørsel til dig, til gældende takster.

Forsinkelser:
Forsinkelser som skyldes forsinkelser i produktionen, andre uforudsete forsinkelser i produktionen, fragt, fragtskader, fragtskade der skal gen produceres eller gensendes kan Bordpladerne.com ikke stilles til ansvar over for.

Bordpladerne.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragt selskabet. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Bordpladerne hvis muligt inden for produktionstiden af ny vare/produkt naturligvis en ny leverance uden beregning. Dog skal I som kunde sikre, at Jeres betaling er registret hos Bordpladerne.com, da dette kan forsinke leveringen yderlige, har i andre betalingsaftaler end kontant, tages der højde for dette.

Bordpladerne.com fraskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Den anførte leveringstid er altid en estimeret leveringstid.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af fragtselskabernes målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Bordpladerne.com tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Fragtskader :
Bordpladerne.com er ikke ansvarlige for fragtskader, dette skal angives til fragtselskabet enten ved modtagelsen, eller når skaden erfares inden for rimelig tid til denne.

Der skal altid noteres ved modtagelse på fragtbrevet samt efterses for fejl og skader på emballagen inden kvittering for modtagelse, er der er skade på fragten uden dette er noteret eller angivet til fragtselskabet, ydes der ingen kompensation for godset. Usynlige skader skal angives ved udpakningen med det samme, i form af mail, samt billeder sendt på sms eller via mail. 

Fortrydelsesret:
Udsalgsvare eller nedsatte varer kan ikke returneres, de købes så længe lager haves, og tilbydes de kunder som køber varen først. Varer købt med kontantrabat kan ikke returneres, da disse er købt i en handel med kontantrabat og handlet i kraft af antal og pris som en evt. skaffe vare.
Der er 14 dages retur ret på varerne, regnet fra den dag de modtages, dog ikke for erhvervskunder. Ved special ordre, overflader, farver, forsvinder returretten. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den, emballagen må ikke have været brudt!. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.


Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. Erhvervskunder er underlagt regler for køb med CVR. nummer. De anførte priser er ab sælgers lager og ekskl. forsendelsesomkostninger. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt pris- og kursændringer. Alle vores priser er eks. moms/fragt hvis andet ikke fremgår af ordrebekræftelsen.

Klik her for vores mobilside