PROFIL

Moderne Dansk ejet firma som er udsprunget af to personer, som begge havde en vision om, fremstille moderne bordplader samt tilhørende ben. Nye produkter og overflader til bordpladerne følger trenden og udviklingen i Europa, også Svanemærkede bordplader vinder indpas i fremtiden.


VELKOMMEN TIL BORDPLADERNE.COM

Fornyelse af overflader og bordplader til erhverv- private.

Mange danske firmaer, har i mange år købt den samme type overflader og bordplader, fra det samme eller lignende brand. Vi vil gerne tilføre nye ideer, nyt design, forskellighed, Jeres stil og ønsker og bordpladerne.dk`s stil til din virksomhed.

Vi har en passion for, at bruge den nyeste teknologiske viden omkring nye producenter, og for hvordan overflader og bordplader bliver til. Vi prøver at samle viden omkring holdbarhed, materialer, slidstyrke og generel viden om de overflader og bordplader vi tilbyder, således vi kan yde den bedste vejledning og service til jer.

Kig mere her i vores store produktoversigt her i venstre side


Valget af overflader, design og bordplade form er vigtigt.


Det er vigtigt at medarbejderne sidder godt, at de har et godt overblik og bliver inspireret af deres arbejdsplads. Er det en hjemmearbejdsplads eller lektieplads - bordplade til konferencebordet eller spisebordet er det en af de vigtigeste områder i virksomheden og hjemmet.

Det giver den bedste arbejdsindsats/ atsmofærde og dermed det bedste resultat.

De ergonomiske krav og standarder skal være med til at sikre, at alle sikkerhedsregler er overholdt, samt at kvaliteten er i orden.

Ligeledes er det vigtigt, at kontormøblerne, og hele kontormiljøet, udstråler den stil og kraft virksomheden/hjemmet gerne vil vise.

Hensynet til holdbarhed og slidstyrke spiller også ind ved valget af bordplader og overflader.

Vi elsker udfordringer, kom med dem! Vi mener at virkelige udfordringer kræver rette løsninger. Dem har vi hos Bordpladerne.com

Vi finder og tilbyder internationale løsninger og dansk producerede løsninger til arbejdspladsen, konferencelokalerne, kontorlandskabet, hjemmet og meget andet.

Bordpladerne.com samarbejder med mange andre erhvervsgrupper om projektopgaver, det kan eksempelvis være med indendørs dekoratører eller arkitekter. Det er vigtigt at alle er enige om, at det rigtige kontormiljø og de rigtige produkter, er det I ender med at investere i.

Når I handler bordplader og overflader hos bordpladerne.com, får I altid den bedste, og den mest grundige, vejledning omkring materialer og produkter.

Uforpligtende tilbud på bordplader.


Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på bordplader i alle former og antal til jeres kontormiljø - eller til hjemmet. Vi har stor erfaring i, at finde frem til det der passer til vores kunders behov.

Kontakt os i dag

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning så du finder de helt rigtige kontormøbler.


Ring på telefon: 30 11 84 13 eller send en e-mail på info@byox.dk.
Klik her for vores mobilside