Fragt og levering

Vi leverer møbler til hele landet og til EU, dog med forbehold for enkelte destinationer.
 
Vi bruger Post Danmark, GLS, DAO m.m. til alm. postforsendelser, samt DSV, og Danske Fragtmænd til vores møbler m.m.

Til EU bruger vi DSV samt andre partnere som er professionelle i forhold til den forliggende fragtmedtode der er optimal for netop Jeres forsendelse

 

I forbindelse med fragt til Andre destinationer, indhentes der altid tilbud først som godkendes af jer som kunde!

I har selv mulighed for at undersøge/se priserne for fragt herover, I kan kontakte ovenstående for yderligere
information.

Vi bruger disse, da de sikkert og forsvarligt leverer møblerne og enkelte produkter til Jer. 

Vi har altid forsvarlige forsikringer på leverancerne, således, at skulle der ske en skade på godset, er fragten forsikret. 

I betaler selv for fragten fra FURN BY OX, dog sørger vi for leverancen til Jer ab lager.

Når I modtager fragten godkender I ved leveringen med Jeres kvittering for modtagelsen på godset, på denne måde sikrer alle parter, at det leverede er 100 %. 

Derefter kan FURN BY OX ikke drages til ansvar for leveringen, ej heller fragtselskabet, da I som modtager selv har godkendt det leverede. 


Spørgsmål angående fragt og levering


Alle spørgmsål og henvendelser vedrørende fragt og levering skal sendes til levering@furnbyox.dk

Hvis du har brug for oplysninger omkring en ordre, bedes du sende os en mail med følgende oplysninger:

- Ordrenummer
- Ordredato
- Kundeoplysninger (navn, adresse, postnummer, by)
- Produkt

Vi vil besvare din mail hurtigst muligt

 

Vores leveringsbetingelser:

Vi sørger for levering med fragtleverandør til modtager ud fra det valgte på webshoppen eller ud fra fastsat fragt aftale og beløb pr. mail.

Rettidig levering forudsætter dog at fragtselskabet overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtselskabet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Såfremt vi har fået oplyst forkert leverings adresse fra jer, eller I ikke er at træffe på leveringstidspunktet, ser vi os desværre nødsaget til at viderefakturere omkostningerne i forbindelse med 2. udkørsel til dig, til gældende takster.

FURN BY OX leverer til fortov eller nærmeste mulige afsætning i forbindelse med hovedåre eller anden vej, ved døre eller fortov, der leveres ikke ind over gågade, sti eller ande gangsti, anden eller 3. baggård, m.m. vi leverer kun til direkte forbindelser, som der er farbar med lastbil eller varebil samt postbil.

Er der oplyst fejl adresseoplsyninger og skal denne ændres til anden destination samme dag leveringen skal foregå eller inden for få dage, vil dette måske få inflydelse på fragtprisen, og dette beløb efterfaktureres, eller er der ikke angivet levering, til en af ovensteånde færdselsårer så som gågade, sti eller gangsti, og der er ønske om lev. til sådan en adresse uanset, vil FURN BY OX efterfakturere denne leverings fragtbeløb med kr. 300 kr.  Eller, hvis i som kunde ber os køre til en adresse som er en af ovenståence og ikke oplyst i ordreafgivelsen eller som ekstra info til leveringsadressen, at der skal tages særlig hensyn til dette og som kan påvirke den enedelige fragtpri, og som herefter vil blive efterfaktureret. Der leveres kun til fortov eller fordør! ud fra den angivne fragtpris på nettet og i ordrebekræftelser.

Levering og ingen til stede til at modtage:

FURN BY OX vil kræve ekstra fragtpris for ekstra udkørsel svarende til det beløb der er faktureret i kundens faktura, hvis vi ser os nødsaget til at fragte godset ud til adresse igen på andet tidspunkt. FURN BY OX, kan ikke garantere udkørsel i samme uge, hvis der som aftalt ikke er nogen på adressen den angivne leverings dag. Levering kan forventes at foregå i tidsrummet 0700 - 1700

Du kan som kunde ikke forvente udkørsel før end der er udkørsel i det aktuelle område igen som kan være inden for nærmeste 14 dage i efterfølgende periode. Alternativt kan vi arrangere en ekspress levering imod tillæg.

Forsinkelser:

Forsinkelser som skyldes forsinkelser i produktionen, andre uforudsete forsinkelser i produktionen, fragt, fragtskader, fragtskade der skal gen produceres eller gensendes kan FURN BY OX ikke stilles til ansvar over for.

FURN BY OX kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragt selskabet. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Dog skal I som kunde sikre, at Jeres betaling er registret hos os, da dette kan forsinke leveringen yderlige, har i andre betalingsaftaler end kontant, tages der højde for dette.

FURN BY OX fra skriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Den anførte leveringstid er altid en estimeret leveringstid.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af fragtselskabernes målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.