Kontakt

Bordpladerne.com salg af bordplader og design.

 

Åbningstider og henvendelser i og omkring ferieperioden.

 

Bordpladerne.com har lavere bemanding i åbningstiden i ugerne 29 til 32 i ferieperioden, og der kan forekomme ventetid på telefonerne, samt mail, en god idè, er at sende en mail på info@furnbyox.dk med din forespørgsel.

 

Telefonerne er lukkedei ugerne 30 og 31, i denne periode besvares mail når muligt.

 

FURN BY OX har lukket hen over juleferien fra den 19. december 2020 - 3. januar 2021.

 

FURN BY OX vil besvare indkommende forespørgsler via telefon, mail og hjemmesiden når muligt.

 

En god ide, er at sende en mail på Info@furnbyox.dk, så vil vi komme tilbage med svar hurtigst muligt.

 

Der kan ikke forventes svar i periode samme dag, og slet ikke på de dage, hvor vi har lukket, men vi sender svar dog hurtigst muligt.

 

Skulle forespørgslen være vedr. fragt kan i ikke forvente svar samme dag, og slet ikke på dage, hvor vi har lukket, da fragtselskabene også i feriperoden har mindre aktiviteter hen over samme de perioder.

 

Ferie og helligdage
 

Produkter bestilt op til helligdage vil blive ekspederet først kommende hverdag efter ferieperioden - bemærk der kan forekomme forskydninger på produkter produceret i EU i forhold til deres afvikling af ferieperioder gældende der.

 

Ud over dette kan der forekomme 2 - 5 dages ekstra lev. dage grundet fragtforsinkelser fra EU og i Danmark op til almindelig helligdage og efter ferieperioden.

 

Bordplader samt andre produkter bestilt i og op til ferieperioder og omkring helligdage så som påske, pinse, sommerferie og Jul, skal der beregnes ekstra lev. tid på med op til 3 ugers ekstra leveringstid, dog kun hvis det berører speialfremstillede produkter på ordre med egne tilvalg af overflade valg på plade stel m.m.  Det gælder især i ugerne  31, 32, 33 og 34.

 

På udenlandske produkter der fremstilles i øvrige EU, skal der især forventes ekstra lev. tid med ca. en uge til 14 dage + / - 

Kontakt

BORDPLADERNE.COM / FURN BY OX

Denmark

Telefonnr.: +45 64666300

E-mail: info@furnbyox.dk

CVR-nummer: 34726345

 

Social media

Facebook     Instagram